“Noi ne ducem; e rândul vostru să trăiţi. Cu buruienile astea uscate, noi am crescut şi ne-am făcut datoria; acu veniţi voi. Să fiţi sănătoşi!…Uite pământul ăsta: m-a făcut să asud; am muncit toată viaţa pentru el, de cele mai multe ori fără să mă răsplătească; m-am supărat şi l-am blestemat, — dar nu m-aş duce de pe el pentru nimic în lume. Nădăjduiesc că tot aşa o să faci şi tu şi că n-o să mai pleci. Aci suntem născuţi şi eu şi maică-ta şi părinţii noştri şi părinţii părinţilor noştri…”

01.05.2012

ULTIMA ORĂ : Accident mortal la VidraUn bătrân a murit în această dimineață, în urma unui accident de circulație produs pe DN 2 N, în localitatea Burca, comuna Vidra. În accident a fost implicat un autoturism marca Renalut, înmatriculat în județul Brașov și o dubă. În momentul impactului, mașinile circulau în aceeași direcție, respectiv spre Valea Sării. Din primele verificări  ale polițiștilor din cadrul Serviciului Poliției Rutiere a reieșit faptul că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers.
,, Șoferul unui autoturism marca Renault a intrat în coliziune cu o dubă care circula în aceeași direcție.  A fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative,, ne-a declarat inspectorul Cristi Manta, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.
Bătrânul care și-a pierdut viața nu a murit pe loc, ci la aproximativ 10 minute de la producerea accidentului.
Sursa: www.monitorulvn.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu