“Noi ne ducem; e rândul vostru să trăiţi. Cu buruienile astea uscate, noi am crescut şi ne-am făcut datoria; acu veniţi voi. Să fiţi sănătoşi!…Uite pământul ăsta: m-a făcut să asud; am muncit toată viaţa pentru el, de cele mai multe ori fără să mă răsplătească; m-am supărat şi l-am blestemat, — dar nu m-aş duce de pe el pentru nimic în lume. Nădăjduiesc că tot aşa o să faci şi tu şi că n-o să mai pleci. Aci suntem născuţi şi eu şi maică-ta şi părinţii noştri şi părinţii părinţilor noştri…”

25.11.2011

Intră în campania ProTV, Gândul, PRO Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax

De la sublim, la grotesc, între derizoriu şi excepţional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea noastră, a tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă şi oricâte ţări am colinda, România e locul pe care-l purtăm în suflet, sau locul pe care vrem să-l schimbăm pentru a putea spune sincer ROMÂNIA, te IUBESC.

NU facem o campanie autorităţilor, nu sprijinim pe nimeni. Îi invităm pe români, oriunde s-ar afla să facă diferenţa, să nu le fie ruşine cu ce e în sufletul lor, să mărturisească ce le place şi ce nu, îi invităm să fie mândri că sunt români, SĂ O SPUNĂ, SĂ O ARATE.

Campania DE CE IUBESC ROMÂNIA intră într-o nouă fază. De astăzi ProTV, Gândul, PRO Sport, Sport.ro, Ziarul Financiar, Mediafax te provoacă.

Pentru ca declaraţia ta să ajungă în faţa întregii lumi, aveţi la dispoziţie două mijloace prin care vă puteţi face auziţi.

Cum înregistrezi sau încarci clipul tău:
Cea de-a doua variantă este site-ul deceiubescromania.ro . E simplu: după ce te-ai filmat cu telefonul sau webcam-ul şi ai urcat clipul tău pe youtube, nu trebuie decât să pui linkul.

Afişele campaniei

Te invităm să mergi mai departe. Ai hotărât să-ţi înregistrezi mesajul, aşa cum ţi-am explicat mai sus. De ce să te opreşti aici? De ce să nu o faci în timp ce lipeşti un afiş. ORIUNDE AI FI ÎN LUME. Arată-le străinilor că România nu se rezumă la cerşetori, ţigani. SPUNE-LE că şi tu eşti român. Şi ăsta ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru ei, doar te au în ţara lor.

Afişul de mai jos este unul dintre cele cinci pe care îţi propunem să le lipim în toată lumea. Sunt create de Graffiti BBDO.


Găsiţi aici povestea fiecăruia şi le puteţi descărca de pe deceiubescromânia.ro

Cum poţi să te alături campaniei folosind profilul tău de Facebook

Prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicaţiei speciale, "profilul de român", pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puţin de 3,8 milioane de români au cont.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu