“Noi ne ducem; e rândul vostru să trăiţi. Cu buruienile astea uscate, noi am crescut şi ne-am făcut datoria; acu veniţi voi. Să fiţi sănătoşi!…Uite pământul ăsta: m-a făcut să asud; am muncit toată viaţa pentru el, de cele mai multe ori fără să mă răsplătească; m-am supărat şi l-am blestemat, — dar nu m-aş duce de pe el pentru nimic în lume. Nădăjduiesc că tot aşa o să faci şi tu şi că n-o să mai pleci. Aci suntem născuţi şi eu şi maică-ta şi părinţii noştri şi părinţii părinţilor noştri…”

23.11.2011

Fonduri nerambursabile de 40.000 euro pentru tinerii care doresc sa se instaleze la tara - continuare

Fonduri nerambursabile de 40.000 euro pentru tinerii care doresc sa se instaleze la tara


Tinerii care vor sa renunte la aglomeratia din oras si sa-si deschida o ferma la tara, pot primi bani europeni incepand din aceasta toamna.

Viitorii fermieri ar putea primi, din octombrie, pana la 40.000 de euro, bani europeni, pentru instalarea in mediul rural. Suma este dubla fata de cea acordata in prezent.

Pana acum, peste o mie de romani cu varste de pana in 40 de ani au facut un plan de afaceri pentru a-si dezvolta o afacere in mediul rural.

Cine poate beneficia de fondurile europene nerambursabile?

Pot beneficia de acest ajutor toti romanii care au pana in 40 de ani, notiuni de zootehnie sau horticultura si idei solide.

Mai mult, dupa ce luati acesti bani - GRATUIT!!!!! puteti sa aplicati si pentru alte programe de dezvoltare si sa faceti langa ferma si o pensiune frumoasa, apoi o mica hala de prelucrare a laptelui, etc... sunt inca vreo 4 ani in care mai putem sa luam bani gratuit de la comunitatea europeana.

Este o solutie pentru cei care muncesc in afara tarii si s-au saturat sa aduca bunastare altor tari si vor sa se reintoarca acasa.
Ce v-am prezentat este un proiect prin care luati 40000 euro fara nici un aport din partea voastra.
Dar sunt proiecte la care trebuie sa participati si voi cu 10-50% din investitii.

Nu va pricepeti la proiecte...nici o problema. Sunt firme de consultanta care pot sa va ajute iar costurile sunt incluse in proiect - deci tot UE plateste.

Este o oportunitate deosebita petnru Romania, mai ales in vremurile astea de criza.
Romania este o tara saraca cu diverse probleme politice si administrative, dar este extraordinar de frumoasa, bogata si neexploatata indeajuns.

Suntem o tara preponderent agrara. Au spus-o toti inaintasii nostri o spun si actualii politicieni. Suntem o tara care avem aceasta bogatie cu oameni harnici care vor sa munceasca dar nu stiu cum sa o faca eficient.

Inchipuiti-va cum ar arata zona Vidra cu toate frumusetile din jur, plina de pensiuni care mai de care catarate pe dealuri sau vai...

Va doresc numai succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu