“Noi ne ducem; e rândul vostru să trăiţi. Cu buruienile astea uscate, noi am crescut şi ne-am făcut datoria; acu veniţi voi. Să fiţi sănătoşi!…Uite pământul ăsta: m-a făcut să asud; am muncit toată viaţa pentru el, de cele mai multe ori fără să mă răsplătească; m-am supărat şi l-am blestemat, — dar nu m-aş duce de pe el pentru nimic în lume. Nădăjduiesc că tot aşa o să faci şi tu şi că n-o să mai pleci. Aci suntem născuţi şi eu şi maică-ta şi părinţii noştri şi părinţii părinţilor noştri…”

14.06.2011

O pacientă s-a aruncat în gol de la etajul unu al Spitalului din Vidra

Incidentul a avut loc ieri după - amiază. Femeia, în vârstă de 57 de ani, din comuna Nereju a încercat să încheie socotelile cu viaţa aruncându-se în gol de la etajul unu al Spitalului din Vidra, unde era internată cu spondiloză şi probleme cardiace.

Potrivit directorului unităţii spitaliceşti din Vidra, gestul pacientei nu a fost premeditat. „Nu avem cum să ştim ce e în minte fiecărui pacient. A plecat din salon spunând că merge la baie, iar acolo s-a urcat pe geam şi a sărit în gol", declară, Ion Doldor, directorul Spitalului din Vidra.

Femeia se află internată la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon" din Focşani.


Sursa:Adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu