“Noi ne ducem; e rândul vostru să trăiţi. Cu buruienile astea uscate, noi am crescut şi ne-am făcut datoria; acu veniţi voi. Să fiţi sănătoşi!…Uite pământul ăsta: m-a făcut să asud; am muncit toată viaţa pentru el, de cele mai multe ori fără să mă răsplătească; m-am supărat şi l-am blestemat, — dar nu m-aş duce de pe el pentru nimic în lume. Nădăjduiesc că tot aşa o să faci şi tu şi că n-o să mai pleci. Aci suntem născuţi şi eu şi maică-ta şi părinţii noştri şi părinţii părinţilor noştri…”

01.05.2011

Românul Bogdan Ota, în finala concursului "Norvegienii au talent".

Juriul, entuziasmat: "Genial! Cum de România nu te-a văzut?!"


Melodia compusă de pianistul român Bogdan Alin Ota i-a impresionat pe telespectatorii, care i-au acordat suficiente voturi încât să ajungă în finală.

"Norvegienii au talent" este concursul care l-a făcut celebru pe românul care lucrează la o firmă care livrează copiatoare xerox "doar ca să am ce să pun pe masă şi să-mi cumpăr echipamente muzicale", cum singur a declarat. După evoluţia din semifinale, românul a fost întrebat dacă îşi compune singur muzica şi dacă da, cum se inspiră, Bogdan a răspuns: "Da, muzica asta am compus-o eu.Ce mă inspiră? Asta-i o întrebare dificilă. În primul rând Dumnezeu şi în al doilea rând viaţa mea, ce mi se întâmplă mie în fiecare zi şi oamenilor din jurul meu. Sunt un privitor. Privesc în jurul meu şi asta mă inspiră şi pun totul pe foaie", a spus Bogdan.

"Este genial. Cum de România nu te-a văzut?", l-a întrebat pe Bogdan un membru al juriului, iar el a răspuns:"M-a văzut, dar nu a fost interesată de muzica mea". "Sper ca românii să te vadă, să vadă cât eşti de talentat", a mai spus un alt membru al juriului după care i-a spus că primeşte un "Da" din partea lui, moment în care sala a izbucnit în urale.
Sursa gandul.info

Un comentariu:

  1. Breeeee neneeeee...ce e cu asta??? Cred ca si Mozart ar fii invidios... Are ceva din stilul lui Yanny si asta face sa imi placa asa mult.
    Supertare...e cel mai bun dintre toti pe care i-am vazut pana acum.

    RăspundețiȘtergere